Onze werkwijze

Of u nu een kleine tuin heeft of juist een grote tuin, wat uw wensen ook zijn, deel ze met ons. U krijgt eerst gratis advies en een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent. Als wij een tuin renoveren nemen wij altijd het gewenste gebruik van de tuin als uitgangsprincipe zodat de tuin garant staat voor jaren plezier en ontspanning.

U wilt uw tuin goed onderhouden, wij verzorgen alle werkzaamheden die komen kijken bij het onderhouden van uw tuin. Denk hierbij aan bemesting van de tuin en gazon, het verwijderen van onkruid, het onderhouden van de vijver, het snoeien van hagen en struiken, het reinigen van terrassen en bestratingen en onkruidbestrijding. In andere woorden wij verzorgen uw tuin en zorgen dat uw tuin in de perfecte staat verkeerd.

U krijgt eerst gratis advies en een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent.

U heeft al een tuin maar u wilt wat anders, bijvoorbeeld minder werk aan onderhoud, een wat gezelligere uitstraling of juist een moderne look. Bepaalde elementen zoals een grotere boom, een vijver en soms een aantal planten blijven staan maar daarom heen kunnen wij de tuin renoveren zoals we het doel wat u met de tuin voor ogen hebt kunnen realiseren.

Wij verzorgen alle werkzaamheden die komen kijken bij het onderhouden van uw tuin.

Zoveel mensen zoveel wensen: grote of juiste kleine tegels, natuursteen of juist klinkers. Wij helpen klanten met een mooi ontwerp en houden hierbij ook rekening met welke tegels of stenen u al heeft, wellicht kunnen we deze hergebruiken in het ontwerp of ze een andere plek geven in het ontwerp.